Ponykamp 19 augustus t/m 23 augustus (vol)

Op 19 augustus 2024

Ben jij opzoek naar een leuk ponykamp? Stop dan met zoeken!

Onze ponykampen duren van maandag 10 uur tot vrijdag 16 uur, onze kleinschalige groepen (ongeveer 18 kinderen) slapen gezellig met elkaar in onze grote logeertent. Nadat iedereen een plekje heeft gevonden en kennis met elkaar heeft gemaakt kan de week beginnen. Iedereen krijgt zijn eigen verzorgpony of paard voor de rest van de week. We hebben veel verschillende paarden zoals een ondeugende haflinger, een lieve knuffel pony of een groot dressuur paard, ze zijn er allemaal. Maar wil jij graag op ponykamp met je eigen pony? Ook dat kan natuurlijk, neem in dat geval even contact met ons op.

En dan kan de gezelligheid beginnen!

De week staat vol gepland met allerlei leuke en leerzame activiteiten zoals springen, buitenritten, dressuur, voltige en tal van andere activiteiten! Naast alle activiteiten met de paarden zorgen we ook voor de nodige gezelligheid naast het rijden. Zoals een filmpje op de bank ’s avonds tot verschillende spellen in één van onze weides. En als het warm weer is maken we ook nog een keer tijd om lekker naar het zwembad te gaan. De leiding bestaat uit jonge maar ervaren mensen die op elk moment van de dag voor je klaar staat.

Voor eten en drinken wordt de hele dag gezorgd. Een extern catering bedrijf kookt iedere avond voor ons zodat we lekker en toch ook een beetje gezond eten. Naast de gewone maaltijden word er nog regelmatig wat lekkers uitgedeeld. Zo kun je je zakgeld goed bewaren voor een ijsje als we naar het zwembad of het dorp gaan.

De kosten voor een ponykamp week bedragen €425,- Doormiddel van het invullen van het inschrijfformulier kun je jouw voorkeuren doorgeven en gelijk je plaats reserveren!

Wil je alvast een beetje sfeer proeven van onze gezellige ponykampen? Bekijk dan de foto’s van afgelopen jaren!

De data voor ponykamp 2024 zijn:

Week 1: 22 juli t/m 26 juli (30)

Week 2: 29 juli t/m 2 augustus (31)

Week 3: 5 augustus t/m 9 augustus (32)

Week 4: 12 augustus t/m 16 augustus (33)

Week 5: 19 augustus t/m 23 augustus (34)

Week 6: 26 augustus t/m 30 augustus (35)

Klik hier om je in te schrijven voor Ponykamp 19 augustus t/m 23 augustus (vol)