Wintercompetitie 2023 (4) 26 mei

Op 26 mei 2024

Vanaf 3 februari starten we weer met de wintercompetitie! Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op via de opgave lijst in de kantine of door een mail te sturen aan stal@eik.nl. Vergeet niet je voorkeur in te geven over de zaterdag of zondag. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor zaterdag of zondag wordt het verschoven naar één dag.
Hopelijk tot dan!

– 3 keer dressuur, waarvan de beste 2 keer telt voor de einduitslag
– 4e keer vaardigheid plus de einduitslag van de dressuurcompetitie
– Kosten zijn 70 euro voor 4 keer, of 20 euro per wedstrijd
– Iedereen die los van de longe is kan meedoen

Wedstrijddata Wintercompetitie 2024
– 3 en 4 februari
– 2 en 3 maart
– 6 en 7 april
– 26 mei 4e en tevens laatste wedstrijd (vaardigheid)

 

Veel gestelde vragen over de wintercompetitie….

-Ik heb me ingeschreven op de inschrijflijst in de kantine. Is dit voor 4 keer?

Ja, je schrijft je één keer op de lijst voor 4 keer in. Wil je maar 1 wedstrijd meedoen, zet dan de datum van de desbetreffende wedstrijd erbij zodat wij weten waar we je op kunnen nemen in de startlijst.

-Kan ik aangeven of ik wil rijden op zaterdag of zondag?

Dat kan, bij genoeg deelnemers wordt het in tweeën gedeeld. Dan rijd je zaterdag eind van de dag of zondagochtend. Kun je een van die twee dagen niet geef dit dan op tijd aan ons door.

-Welke proef moet ik rijden?

Kijk in je paspoort welke proef je als laatste gereden hebt. Proef F1 en F2 rijd je twee keer (met min. 210 punten). Vanaf F3 rijd je een proef drie keer (met min. 210 punten).

-Wat als ik halverwege de competitie een niveau hoger kan gaan rijden?

Dan kan het zijn dat je je 2e of 3e proef een hogere proef gaat rijden.

-Wanneer weet ik hoe laat ik moet rijden?

Houd een aantal dagen van te voren de site in de gaten. Hier komen de startlijsten op te staan. Houd rekening met de volgende zaken: Als je als eerste op je pony start moet je ook poetsen en opzadelen.

-Op welke pony rijd ik?

Als het lukt dan houden we rekening met jouw voorkeuren van de lijst. Iedere wedstrijd één van jouw favorieten maar niet iedereen kan die dag op dezelfde pony en daar moeten we met de indeling natuurlijk rekening mee houden.

-Lever zo snel mogelijk jouw paspoort in. Zo kunnen wij ook jouw niveau checken.

-Hoe betaal ik?

Het inschrijfgeld moet betaald zijn als je gaat rijden. Je kunt dit van tevoren storten op onze bankrekening met vermelding van je naam en “wintercompetitie”. Je mag het ook in een envelop met je naam erop in de rode brievenbus doen naast de kantinedeur in de binnenbak. Alvast bedankt en veel plezier tijdens de competitie.