Als je net begonnen bent met ponyrijden, de eerste beginselen onder de knie hebt, of je hebt al meer ervaring en je hebt al  meegedaan aan enkele F-proeven dan kun je meedoen aan vaardigheidsproeven

vaardigheids proeven

De Va1 aangepast (voor degenen,die net los zijn van de longe) De Va1, Va2 en Va3. Hierdoor worden evenwicht, handigheid en je controle over de pony/paard verder onwikkeld. Naast enkele figuren zoals bij de rijproeven komen ook slalommen, balkjes draven, poortjes passeren en een klein obstakeltje springen aan bod.

Als je de vaardigheidsproeven met succes hebt afgelegd, krijg je het FNRS Diploma Vaardigheid.  Iedereen,die los is van de longe kan meedoen voor de prijzen in de verschillende klassen.(  Va1 - Va2 en Va3 ).Om officiele punten te kunnen halen moet je voor de Va1 F4 +1 zijn. Voor de Va2 proef moet je het F4 diploma hebben en voor Va3 het diploma Va2 of niveau F6 dressuur. Maar je kunt natuurlijk ook meedoen als je nog niet het vereiste niveau gereden/behaald hebt dan gebruik je de wedstrijd als oefenwedstrijd wat natuurlijk ook heel leerzaam is en  een goede voorbereiding is voor als je officieel mee wilt gaan doen.
De instructie staat je uiteraard graag te woord met advies over deze wedstrijd en over het niveau waarop je kunt instromen.

Inschrijfgeld (€ 15,00) moet betaald zijn voordat er gestart kan worden. De inschrijflijst hangt in de kantine. Je kunt uiteraard ook per mail inschrijven door een mail te sturen naar stal@eik.nl


Stal de Eik

 


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement