Het Dagboek

Vrijdag 5 december 2014

Droog, somber en waterkoud. En ook nog volle maan. Dat kwam goed uit , omdat al die kinderen dan niet voor niets zongen van "zie de maan schijnt door de bomen." Het was namelijk pakjesavond en daar schijnt dit soort liederen bij te horen.
Pride kwam vanmiddag trots terug van een lesje met Jantine. Ze had in het begin van de week toch gezegd, dat ze los wilde galopperen met Pride. Nou....dat is dus gelukt !! Ze waren allebei zeer te spreken. Zo zie je. de aanhouder wint.

Donderdag 4 december 2014

Somber,droog, koud, maar tegen de avond ietsje aangenamer.Geen vorst meer.
In de kantine was aan het einde van de middag kennelijk een feestje.De rijkinderen van de laatste groep hadden lootjes getrokken en hebben sinterklaas gevierd met superleuke surprises. Het zag er heel gezellig uit.

Sinterklaas Surpises

Woensdag 3 december 2014

Somber en berekoud.De hele dag dik onder nul plus een snijdende oostenwind.
Calimero is superblij.Gisteren heeft Sandra een poosje op haar gereden en ze zei, dat ze haar leuk vond.Niet, dat zij niet nog een boel moet leren, maar zij is vol goede wil en pas 5 jaar.Dat zal dus wel goed gaan komen. Zij mag dus blijven. Jippie....

Sandra en Monique

Dinsdag 2 december 2014

Somber en berekoud. Het heeft de hele dag gevroren en onze mensen dachten echt, dat de thermometer,die dat netjes aangaf. kapot was. De bodem bleef namelijk gewoon zacht. Maar dat kwam, omdat de grond kennelijk nog te warm was. Tegen de avond pas begon het toch een beetje hard te worden en begon het de mensen te dagen waarom ze het allemaal zo koud hadden gehad.
Calimero in inmiddels alweer bijna 4 weken hier en binnenkort wordt beslist of zij medewerker mag worden. Zij zit best in spanning, want zij zou wel graag willen blijven en heeft dan ook erg haar best gedaan.We duimen voor haar, want je kunt haar er goed bij hebben.

Calimero Calimero

Zondag 30 november 2014

Droog, bewolkt, nog kouder.
Kleo en Orlando, de boffers ,zijn op buitenrit geweest. Mijn mens en ik hebben natuurlijk ook wel een rondje gemaakt. En verder was er weinig te beleven
De week is weer om en ik geef de pen aan Nicky

Zaterdag 29 november 2014

Droog, zwaar bewolkt en koud.
Vannacht hoorde ik een vreemd geluid en toen ik goed keek zag ik waarachtig een paar mensen met gekleurde kleren en zwarte gezichten naar binnen kijken. Ze stonden bij het raam van de stal van Igor en ik hoorde ze zeggen."Nee hoor, dit is hem niet. Deze is veel kleiner."En toen gingen ze weer weg.Ik heb zo het idee, dat ze Amerigo, het paard van Sinterklaas kwijt waren. Dan hebben ze in deze tijd van het jaar wel een probleem lijkt me zo. Maar ze zullen hem vast wel op tiijd terug vinden.

Vrijdag 28 november 2014

Droog, maar somber en donker weer. Steeds kouder, maar nog geen vorst.
Mijn mens heeft door de jaren heen begrepen, dat ik het leuk vind om met de overburen te groomen. Daarom laat ze soms mijn boxdeur open en vindt het goed, dat ik dan oversteek om me daarmee mee bezig te houden. Nushky en Bill zien dat altijd ook wel zitten en zo kunnen we dan lekker even aan elkaar pulken. Heerlijk...

overburen

Donderdag 27 november 2014

Overdag droog vriendelijk weer.'s Avonds jammer genoeg regen.
Vosje had vanmiddag mazzel. Ze mocht een buitenritje maken met Calimero en onze hulpmensen Monique en Margriet.Ze wilden weten hoe Calimero zich buiten gedraagt, voordat ze met rijmensen op stap zou mogen. En Calimero is geslaagd hoor. Ze vertelde, dat ze het heel leuk vond in ons bos en over de hei en de mensen waren tevreden.

Calimero

Woensdag 26 november 2014

Eerst zon, later wolken, nog maar een graad of 8.
Toen ik over het plein liep zag ik tot mijn verbazing mijn mens in een heel luxe box ,met bloemen ervoor , staan vlak naast Melli. Ze paste daar heel goed...Maar ik zag al gauw, dat het natuurlijk geen box was, maar de etalage van het ruitersportwinkeltje , die ze aan het schoonmaken was.Evengoed een leuk gezicht...Daar gaat niets vanaf.

DokiHorse

Dinsdag 25 november 2014

Eerst nogal mistig. Later de hele dag zon.
Een van de rijkinderen heeft een hartstikke leuk boekje gemaakt met allerlei tekeningen van ons. Leuk hoor. Onze mensen zijn er blij mee.

Boekje1 Boekje2

Pagina: «  228  |  229  |  230  |  231  |  232  |  233  |  234  |  235  |  236  »


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement