Het Dagboek

Zaterdag 18 november 2017

Zwaar bewolkt en somber weer.
Inmiddels is het aantal honden van onze oppasmensen weer wat uitgebreid. Ik zag ze laatst langskomen met zijn vijven. 4 gepensionneerde blindegeleidehonden met onze kleine Lisa aan het hoofd. BB vertelde, dat de hele kamer vol met honden was en dat ze soms, als ze dachten, dat er wat lekkers te halen was, zich in rijen opstelden en dan heeeel zielig keken. En dat hielp..

Honden

Vrijdag 17 november 2017

Opeens veel zon, windstil en 10 graden. Cadeautje !
Altijd mooi als, zoals  nu, de zon schijnt op de bladeren, die eindelijk beginnen te kleuren. Nu nog wat nachtvorst en een beetje storm en dan kunnen ze eindelijk beginnen met alle oude bladeren op te ruimen.

Donderdag 16 november 2017

Druilerig en nog mistig ook.
Onze mensen, die met vakantie zijn hebben een foto gestuurd en zo te zien hebben ze het goed naar hun zin. Even niets moeten en dan ook nog zomers weer hebben is natuurlijk best wel prettig op zijn tijd.

Tenerife

Woensdag 15 november 2017

Regenachtig en 5 graden.
Misty, die nog in de springwei mag, vertelde, dat daar plotseling allemaal stelen met prachtige rode hoeden met witte stippen er op staan.BB wist te vertellen , dat dat vliegenzwammen zijn, die echt thuis horen in deze tijd van het jaar.Mooi hoor, maar ze zijn echt alleen om naar te kijken, want ze schijnen hartstikke giftig te zijn.

Vliegenzwam

dinsdag 14 november 2017

Wisselend bewolkt, weinig wind.
Inmiddels zijn onze hulpmensen begonnen om wat kasten en zo op te ruimen. Ik hoorde, dat ze dingen vinden, die allang kwijt waren en die ze net weer wilden gaan kopen. Mooi op tijd toch....!

Opruiming

Maandag 13 november 2017

Wisselend bewolkt en meestal droog
Ik ben Zazou en woon al heel wat jaartjes in de nieuwe stal naast Obiku en Nicky. Mijn mens zie ik niet meer zo vaak. Ze heeft een nieuw rijkind voor mij in de maak. Dat inpandige rijkind is al ruim aan de maat en , naar het schijnt, ook knap levendig.Maar het duurt niet lang meer...Dan is het bevrijdingsdag voor mijn mens en voor het kind zal het zijn/haar leven lang "verjaardag"heten. Ik ben heel benieuwd of het een hij of een zij zal zijn. De tijd zal het leren.

Zondag 12 November 2017

Af en toe een bui en behoorlijk guur.
Gelukkig hebben we een dak en dat kwam goed van pas. Er was namelijk een verjaarspartijtje en die kinderen hebben dus helemaal geen last van het snertweer gehad.Het was weer bere gezellig en de kinderen hebben zich prima vermaakt.
De week is weer om en ik geef de pen aan Zazou.

Zaterdag 11 november 2017

Soms regen , soms droog. 8 graden.
Vandaag lekker druk dagje.
We hoorden, dat Sandra c.s. veilig zijn aangekomen op een eiland tamelijk ver weg. Het schijnt Tenerife te heten en het is er heel mooi weer. Nou ,zij wel...!! Maar het is ze gegund hoor en we wensen ze een fijne vakantie toe.

Vrijdag 10 november 2017

Druilerig en fris.
Ik stond net in een paddock toen er een vaag bekand rolhok het erf op reed.Maar zodra de deuren open gingen en daar drie honden plus Enide en Jeroen uit kwamen rollen wist ik het meteen. Omdat Lukar en Adair, de paarden er ook bij waren kun je op je vingers natellen wat ze allemaal komen doen. De conclusie is  duidelijk. Sandra, Remco en Bartje gaan met vakantie en de oppas is gearriveerd. Gezellig !!!Er schijnt dit keer ook een zielige kat bij te zijn. dat zal Dikkie Dik leuk vinden, maar niet heus. Nou ja, ze zoeken het maar uit.

Donderdag 9 november 2017

Wisselend bewolkt, weinig wind, 10 graden.
Een hele tijd geleden zijn hier mensen aan het graven geweest langs de weg om iets, dat ze glasvezel noemen, te kunnen aanleggen. maar ze gingen weer weg en er gebeurde lang niets meer. Maar vandaag kwam er opeens actie. Er verscheen een machineding, die de oranje kabel,die buiten het hek naar boven was blijven steken op de een of andere manier onder het grasveld door heeft geschoten. Het schijnt nu tegen het huis aan te liggen en volgende week zullen ze het in het huis gaan afmaken. Ik heb geen idee waar het allemaal goed voor is, maar misschien kom ik er nog wel achter.

Glasvezel

Pagina: «  39  |  40  |  41  |  42  |  43  |  44  |  45  |  46  |  47  »


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement