Het Dagboek

Zaterdag 10 november 2018

Soms droog, soms nat en heel veel wind.
Okkie vertelde vanmorgen , dat hij had gezien , dat Remco het mensenrolhok aan het volstoppen was, dat Sandra overal en nergens rondliep om nog van alles te regelen (wat ze allang geregeld had ) en dat Bart opgewonden rondsprong , omdat hij in een vliegdoos zou gaan. Ze gaan dus duidelijk met vakantie.Nu had ik dat al wel verwacht toen gisteren Enide, Jeroen, Adair, Lukar en dit keer maar 3 honden waren aangekomen. Dat was dus geen gezelligheidsbezoekje, maar het arriveren van het oppasteam. Gezellig en vertrouwd, zoals al een jaartje of 10 twee keer per jaar. En je houd het niet voor mogelijk...Toen ze vertrokken waren zijn ze niet 1 keer teruggekomen , omdat ze wat vergeten waren en ze waren allang om de hoek verdwenen en Sandra had nog steeds niet gebeld. Zou het wel goed met ze gaan ? Maar we wensen hen natuurlijk een heel fijne vakantie.

Vrijdag 9 november 2018

Eerst zon, later bewolkt.
Een van onze vrijwilligershulpmensen is al een tijdje  bezig met het opknappen van de spuitplaats hier en de W.C. Ze is druk aan het verven en je kunt al goed zien, dat het er mooi van opknapt.

Schilderen Schilderen

Donderdag 8 november 2018

Hele dag zon en 's middags nog 14 graden
Vandaag stond Toet, die normaal in de nieuwe stal woont, ook bij ons in het rijtje. Ze vertelde ,dat ze even plaats moest maken voor Tarius.Boven zijn box in de grote stal zijn mensen namelijk bezig om steeds heel onverwacht een boel herrie te maken en dat vond hij doodeng. Ze schijnen daar iets aan het verbouwen te zijn. Nou ja, probleem opgelost.
Het vreemde is ,dat  Orlando, die daar ook woont en die normaal al door het lint gaat bij veel minder enge geluiden dit keer nergens een probleem van maakte.Het verstand komt zeker met de jaren.

Woensdag 7 november 2018

Wisselend bewolkt en weinig wind . Niet zo warm als gisteren , maar nog best prima.
Gisteren is Bobby geschoren.  Ik dacht eerst , toen ik hem zag, dat ze de helft waren vergeten. Maar dat bleek dus niet zo te zijn.Ze hebben hem een soort deken van winterhaar laten houden , daar waar hij bijna niet zweet. En weten jullie waarom ? Dat is , omdat Bobby toch al een heel vlotte pony is, die graag flink benen maakt. Ze waren er bang voor, dat hij, als hij helemaal kaal zou zijn, een beetje al te vlot zou worden. Al was het alleen maar, om warm te blijven als de staldeken van hem af zou gaan in het werk. En het schijnt goed uit te pakken, want ik heb hem vandaag heel normaal zijn werk zien doen.

Bobby

Dinsdag 6 november 2018

De hele dag zon en wel 19 graden !!!Ik hoorde zeggen , dat dit de warmste 6 november was ooit. Apart hoor...Zouden ze nu echt vergeten , dat ze, zoals ik hoorde zeggen, pas sinds 1901 de temperatuur bijhouden.De vele eeuwen daarvoor is er dus niets gemeten of vastgelegd. Goed mogelijk, dat het op 6 november vaker zo warm was als vandaag of nog veel warmer.Nou ja, ze zoeken het maar uit. Ik vind het nu in ieder geval heel erg lekker weer en van mij mag het nog lang zo blijven.

Maandag 5 november 2018

Bewolkt, maar droog en 16 graden.
Hallo. Ben ik waarachtig alweer opgezadeld met de pen deze week. Wat vliegt de tijd.
Sunshine is de naam en ik woon de laatste tijd in een box bij de binnenbak naast Amber en het voorraadhok.Ik ben best blij met deze plek, want ik sta altijd met de neus vooraan als er iets te beleven valt in de binnenbak.

Zondag 4 november 2018

Veel zon en weinig wind.
Ik zag, dat onze Jantine weer is gearriveerd en dat verklaart meteen dit ongewoon mooie weer. Dat brengt zij namlijk meestal mee als speciaal cadeautje. Wij zijn er blij mee. 
De week is weer om en ik geef de pen aan Sunshine.

Zaterdag 3 november 2018

Nu het weer zo'n mooi weer is geworden zou het best leuk zijn als mijn mensen mijn rijtuig weer eens tevoorschijn zouden halen om een ritje over de Holterberg te maken

Vrijdag 2 november 2018

Veel bewolking, beetje regen , niet koud.
Vandaag helemaal niets te melden.Alles ging gewoon zijn gangetje.

Donderdag 1 november 2018

Wisselend bewolkt en flink wat warmer.
De weiden zijn weer opgedroogd. En ja hoor...We mogen er weer allemaal in.Het schijnt, dat het nog niet zo vaak is voorgekomen , dat het zo lang weidetijd is gebleven.Maar voor ons kan het niet lang genoeg zijn. Dat snappen jullie wel.

Pagina: «  56  |  57  |  58  |  59  |  60  |  61  |  62  |  63  |  64  »


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement