Nieuws

Deze meivakantie hebben we weer een aantal kampdagen!

Nieuwe voorschriften.
De regels om de uitbreiding van het coronavirus te stoppen zijn weer aangescherpt. Dit houdt voor ons in , dat we geen groepslessen meer mogen geven in de binnenmanege. Lesgeven in de buitenmanege vinden wij in deze tijd van het jaar ,met vaak omstuimig weer, te riskant voor de veiligheid van mens en dier. We hebben daarom helaas moeten besluiten om zolang deze regels gelden (19 januari) de lessen en jammer genoeg ook de kampdagen af te zeggen.
Alle gemiste lessen mogen worden ingehaald als extra les naast de vaste les . Daar krijg je in plaats van zoals gebruikelijk 3 maanden ,in dit geval 1 jaar de tijd voor.
Fijne feestdagen en een veilige jaarwisseling gewenst. Blijf gezond en tot volgend jaar !!!

Cross2020 afgelast
Helaas. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de Cross 2020 door te laten gaan. Maar bij nader inzien is dit, mede door nieuwe regels voor evenementen, onmogelijk gebleken. Wij willen onze Cross zo goed, veilig en gezellig mogelijk laten verlopen. Dit jaar kunnen we dit helaas niet garanderen en daarom hebben we moeten besluiten deze dit jaar af te gelasten. In ons 40 jarig bestaan is dit nog nooit gebeurd. We gaan ons richten op de Cross 2021, hopelijk een editie zoals we gewend zijn. Noteer in ieder geval vast zondag 31 oktober 2021 in jullie agenda's.
Blijf gezond, let op elkaar en een dikke knuffel voor jullie pony's en paarden. Tot volgend jaar!

Ponykamp week 2

en daar zijn ze... de foto's van de eerste week ponykamp (6 juli t/m 10 juli)

ponykamp week 1

Altijd al gedacht als u aan de kant van de bakrand stond om naar de rijkunsten van uw zoon of dochter te kijken: ”hoe zou het zijn om weer ’s zelf op een paard te zitten”?

Het gevoel van vroeger

Kan ik het nog nadat ik sinds mijn jeugd een aantal jaren niet meer gereden heb? Vind ik het nog net zo leuk als vroeger?


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement