Nieuws

Je hoeft je niet te vervelen deze kerstvakantie, wij organiseren namelijk weer kampdagen!

2020 gaat ook voor de wintercompetitie de geschiedenisboeken in als de langste winter van deze eeuw. De einduitslagen voor de wintercompetitie kunnen we gelukkig toch hier publiceren. De 2 beste resultaten van de 3 gereden wedstrijden worden geteld voor de einduitslag. Je krijgt je prijs op de dag, dat je les hebt. Vraag ernaar bij degene, die les geeft.

Iets later dan oorspronkelijk de bedoeling was wegens Covid-19, hebben we toch de derde wedstrijd van de wintercompetitie 2020 kunnen verrijden. Hoewel publiek niet was toegestaan, hebben we er toch een sportieve wedstrijd van kunnen maken. De uitslagen van deze wedstrijd kun je hier vinden.Je kunt je paspoort,het protocol en je lintje afhalen op het kantoor op de dag, dat je les hebt.

De einduitslag van de wintercompetitie zal uiteraard ook zo spoedig mogelijk op deze website bekend worden gemaakt. 

Het goede nieuws is dat we mogen blijven paardrijden, lessen, trainingen en wedstrijden mogen gewoon doorgaan. Maar er zijn wel weer een aantal zaken waar we ons aan moeten gaan houden de komende drie weken, uiteraard naast alle andere geldende regelgeving.

1. Waar mogelijk houdt iedereen 1,5 meter afstand, als dat onmogelijk is voor een normaal verloop van de sportbeoefening (zoals bijvoorbeeld bij voltige) mag de 1,5 meter tijdelijk worden losgelaten. Dit geldt ook voor begeleiding tijdens het op- en afzadelen.

2. Ruiters moeten de sport accommodatie verlaten zodra zij klaar zijn met hun les, training en/of wedstrijd.

3. Er mag geen publiek (ook geen ouders) aanwezig zijn bij paardensport activiteiten. Dit geldt ook voor lessen en wedstrijden.

4. Uitzondering hierop is dat bij wedstrijden alleen noodzakelijke begeleiding aanwezig mag zijn zoals een chauffeur, groom of voorlezer.

5. Sportkantines en horeca op sportaccommodaties gaan tijdelijk dicht.

 

Als we nu met zijn allen ons best doen om ons aan deze regels te houden, dan kunnen we over 3 weken de teugels misschien weer wat laten vieren en ontstaan er weer meer mogelijkheden. Blijf gezond allemaal en zorg goed voor elkaar.

Ponykamp week 2

en daar zijn ze... de foto's van de eerste week ponykamp (6 juli t/m 10 juli)

ponykamp week 1

Altijd al gedacht als u aan de kant van de bakrand stond om naar de rijkunsten van uw zoon of dochter te kijken: ”hoe zou het zijn om weer ’s zelf op een paard te zitten”?

Het gevoel van vroeger

Kan ik het nog nadat ik sinds mijn jeugd een aantal jaren niet meer gereden heb? Vind ik het nog net zo leuk als vroeger?


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement