Op 17 mei ontving Stal de Eik de vierde ster uit handen van Swaen Brink van de FNRS en vierde Stal de Eik haar 45ste jubileum

spandoekLogo Stal de Eik

Vrijdagavond 17 mei 2019 ontving Manege ‘Stal de Eik’ uit handen van FNRS vertegenwoordiger Swaen Brink de felbegeerde 4e ster. De FNRS, afkorting voor Federatie Nederlandse Ruitersportcentra, hanteert een sterrensysteem om kwaliteit op gebied van veiligheid en paardenwelzijn te borgen.

UitreikingOp gebied van paardenwelzijn werden de meeste punten verdiend, alle paarden zien er topfit uit, het stalklimaat is goed, en voermanagement, weidebeer en vrije beweging voldoen aan de hoogste eisen.

Een mooie bekroning op het werk van Ingrid en Theo van Dijk, dochter Sandra Dieperink-Franken, haar man Remco Franken en zoon Bart Franken; samen blikten zij deze vrijdagavond tevens terug op 45 jaar Stal de Eik. Wat 45 jaar geleden als uniek concept aan de voet van Holterberg van start ging, is nog altijd uniek in zijn soort.

spandoek

Een kleinschalige manege, waar veel aandacht wordt besteedt aan de basis opleiding van amazone en ruiter en waar paardenwelzijn hoog in het vaandel staat. Daarnaast worden er tal van activiteiten georganiseerd waarbij plezier met de paarden voorop staat; denk hierbij aan ponykampen, buitenritten en kampdagen in schoolvakanties.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website www.eik.nl, bel voor een afspraak met 0548-362833 of mail naar stal@eik.nl. De koffie wordt vers gezet, u bent van harte welkom!

Traktatie


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement