Het goede nieuws is dat we mogen blijven paardrijden, lessen, trainingen en wedstrijden mogen gewoon doorgaan. Maar er zijn wel weer een aantal zaken waar we ons aan moeten gaan houden de komende drie weken, uiteraard naast alle andere geldende regelgeving.

1. Waar mogelijk houdt iedereen 1,5 meter afstand, als dat onmogelijk is voor een normaal verloop van de sportbeoefening (zoals bijvoorbeeld bij voltige) mag de 1,5 meter tijdelijk worden losgelaten. Dit geldt ook voor begeleiding tijdens het op- en afzadelen.

2. Ruiters moeten de sport accommodatie verlaten zodra zij klaar zijn met hun les, training en/of wedstrijd.

3. Er mag geen publiek (ook geen ouders) aanwezig zijn bij paardensport activiteiten. Dit geldt ook voor lessen en wedstrijden.

4. Uitzondering hierop is dat bij wedstrijden alleen noodzakelijke begeleiding aanwezig mag zijn zoals een chauffeur, groom of voorlezer.

5. Sportkantines en horeca op sportaccommodaties gaan tijdelijk dicht.

 

Als we nu met zijn allen ons best doen om ons aan deze regels te houden, dan kunnen we over 3 weken de teugels misschien weer wat laten vieren en ontstaan er weer meer mogelijkheden. Blijf gezond allemaal en zorg goed voor elkaar.

Corona regels

Terreinregels

Kantineregels

Rijbaanregels


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement