Voor de ouders

Veiligheid

De veiligheid en het welzijn van de kinderen is voor Stal de Eik van groot belang. De ponykamp groepen zijn daarom bij Stal de Eik ongeveer 16 kinderen, met daarop drie leiding. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de kinderen voldoende aandacht en informatie krijgen zodat alle kinderen een zo plezierig mogelijk, leerzaam en gezellig ponykamp hebben.
Stal de Eik is lid van de FNRS wat staat voor verantwoord paardrijden. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en bezitten een ruime ervaring in het verzorgen van ponykampen die wij bij Stal de Eik als de leukste ponykampen van Nederland bestempelen.

Brengen...

De kinderen worden maandagmorgen tussen 9:00 - 10:00 gebracht waarna het ponykamp zo snel mogelijk van start kan gaan.

... en ophalen

Aan alles komt een eind, zo ook het ponykamp. De kinderen studeren altijd wat in voor de ouders om hen vrijdagmiddag te kunnen laten zien. U bent welkom op vrijdag vanaf 15:00 uur waarna het ponykamp tussen 16:00 en 17:00 uur klaar is

Gevonden voorwerpen

Als uw kind spullen heeft laten liggen na het ponykamp kunnen wij deze spullen tot drie maanden na het ponykamp in bewaring houden. U kunt ons laten weten of u het opgestuurd wilt hebben of u de spullen wilt komen ophalen. Uiteraard vragen wij voor het opsturen een kleine vergoeding.

Speciale dieten of zaken die van belang zijn

Wij vinden het belangrijk dat uw kind een leuke week heeft. Als er speciale eisen zijn, een dieet of allergie dan horen wij dat uiteraard zo spoedig mogelijk zodat de kampleiding er rekening mee houden kan. Het eten tijdens het ponykamp wordt verzorgt door een extern catering bedrijf en wordt ieder jaar als bijzonder goed genoemd. Tijdens het ponykamp zijn er uiteraard verschillende tussendoortjes waarvoor geen extra geld wordt gerekend.

< -- terug naar ponykamp

 

 

 


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement