Route

Stal de Eik is gelegen in het dorp Holten in de provincie Overijssel. De manege is zowel gemakkelijk met de auto als via het openbaar vervoer bereikbaar. De manege ligt op loopafstand van het NS station Holten.

Vanaf de A1 afslag Lochem/Holten (26) rijdt u via de N332 naar de afslag 'Holterberg/Bathmen (N344)'. Aan het eind van deze afslag gaat u twee maal links (rond de vluchtheuvel) en steekt de eerste kruising recht over. De tweede kruising is die met de Oude Diepenveenseweg alwaar u Stal de Eik links ziet liggen.

Vanaf de A1 afslag Holten/Markelo (27) rijdt u via de N350 naar het centrum van Holten. In Holten vervolgd u de weg door het centrum (restaurant Armans eetcafe linksaf). De kruising in het midden van Holten steekt u recht over waarna u onder het treinviaduct op een rotonde terecht komt. Neem de rotonde voor 1/3 (rechts richting de OAD) en rijdt vervolgens recht door langs de Holterberg (deze niet oprijden). Na de tweede verkeersdrempel gaat u linksaf de Oude Diepenveenseweg in. Na de kruising ziet u Stal de Eik rechts liggen.

Komende vanaf de trein loopt u naar het perron aan de noordzijde (de overzijde van het stationsgebouw). Loop het perron af tot aan de trap naar het kleine paadje dat onderaan het spoor loopt. Onderaan de trap linksaf langs het spoor blijven lopen. Het paadje gaat over in een karrespoor weggetje dat u volgt naar rechts (langs het clubgebouw) tot aan een parkeerplaatsje. Hier loopt u naar beneden en gaat u naar rechts. Na de twee verkeersdrempels gaat u linksaf de Oude Diepenveenseweg in. Op de kruising ziet u Stal de Eik rechts voor u liggen.

Grotere kaart weergeven (Googlemaps)


Running horse
#FNRS
#KNHS
#Veilig paardrijden
#logo eik

Manege Stal de Eik

Oude Diepenveenseweg 11
7451 CK Holten
0548 - 36 28 33
stal@eik.nl
#Facebook
#YouTube
#Twitter
Sequential Bits
Privacystatement