Cross 2023

Op 29 oktober 2023

Op zondag 29 oktober 2023 wordt wederom de jaarlijkse oefen Cross bij Stal de Eik georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerend evenement is altijd een mooi evenement en beloofd ook dit jaar weer een succes te worden!

Ontdek een prachtig parcours rondom de manege met natuurlijke hindernissen en beleef samen met jouw paard een sportieve en gezellige dag!

Ook dit jaar is er weer een spectaculaire indoor finish.
Er is een mogelijkheid om een ‘basis’ cross te rijden met een maximale hoogte van 50 cm of de ‘gevorderde’ cross met een maximale hoogte van 80 cm. De lengte is hetzelfde, de uitdaging op een aantal hindernissen iets groter

Deelname is op eigen risico en alleen mogelijk met een gezond paard met een goede basis conditie. 2x starten is mogelijk.
Er wordt dan wel tijd tussen gepland om even op adem te komen. Bedenk vooraf goed of je paard hier geschikt voor is.
Zoals ieder jaar kun je ook in groepsverband starten, de deelnemers krijgen dan dezelfde starttijd. Vul op het inschrijfformulier dan de naam in van één van ruiters die op dezelfde tijd zullen starten.

De startlijst komt een week voor de cross online.

Let op, we hebben slechts een beperkt aantal starttijden dus vol = vol

Doe je ook dit jaar weer mee?
Schrijf je gelijk in via de onderstaande link, je inschrijving is dan gegarandeerd, of stuur voor meer informatie een mailtje naar cross@eik.nl

Klik hier om je in te schrijven voor Cross 2023