Starttijden derde wintercompetitie

De starttijden voor alweer de laatste dressuur wedstrijd in de wintercompetitie 2024. Stal de Eik wenst iedereen weer veel succes en een sportieve zondag

(meer…)

Kampdag op 7 mei en 10 mei

Ponykamp, maar dan voor één dag. Een dag op de manege met de paarden en pony’s, verschillende spelletjes en natuurlijk eten en drinken. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Kosten zijn €60,00 per persoon.

(meer…)

Uitslagen tweede wedstrijd wintercompetitie

Zondag 3 maart werd de tweede wedstrijd in de wintercompetitie 2024 verreden bij Stal de Eik. De uitslagen van deze wedstrijd kun je hier terug vinden.

(meer…)

Starttijden tweede wedstrijd wintercompetitie

De starttijden voor de tweede wedstrijd van komende zondag. Houd deze wedstrijd in de gaten, er kunnen nog kleine wijzigingen plaatsvinden. Stal de Eik wenst iedereen een sportieve tweede wedstrijd in de wintercompetitie!

(meer…)

Uitslagen eerste wedstrijd wintercompetitie

De uitslagen van de eerste wedstrijd van de wintercompetitie 2024.

(meer…)

Tarief wijziging per 2024

In verband met de zeer sterk gestegen kosten van hooi, brokken, krullen en onderhoud, zijn ook wij helaas genoodzaakt onze tarieven per 1 januari 2024 te verhogen. De nieuwe tarieven kun je hier vinden.

Uitslagen 17 december 2023

Het was vandaag een sportieve en gezellige dag. De laatste wedstrijd van het jaar alweer. Er is goed gereden en er zijn mooie promotie punten binnengehaald.

De uitslagen van de dressuurwedstrijd van zondag 17 december vind je hier

(meer…)

Stal de Eik succesvol op zitcompetitie

Supertrots op onze leerlingen die heel goed gepresteerd hebben op de halve en hele finale tijdens de zitcompetitie van de best zittende manegeruiter van Nederland.

(meer…)

Foto’s ponykamp 28 augustus t/m 1 september staan online

Klik op de foto om alle foto’s van dit ponykamp te bekijken

Foto’s ponykamp 21 augustus t/m 25 augustus staan online

Klik op de foto om alle foto’s van dit ponykamp te bekijken