Eind uitslag wintercompetitie 2023

Zondag 16 april werd de laatste wedstrijd in de wintercompetitie van 2023 verreden. Alle uitslagen vind je hier

(meer…)

Starttijden vaardigheidswedstrijd wintercompetitie

Aankomend weekend is de vaardigheidswedstrijd van de wintercompetitie. Iedereen heeft afgelopen weken al goed geoefend voor de vaardigheid en zondag is het dan zover, de vaardigheid is een mooie afsluiting van de wintercompetitie. Houd de site goed in de gaten voor eventuele aanpassingen en/of wijzigingen. Heel graag tot zondag en mochten er vragen zijn dan horen we dat graag.
We wensen iedereen weer heel veel plezier en succes!

(meer…)

Uitslag derde wedstrijd wintercompetitie

De tweede wedstrijd van de wintercompetitie 2023 werd zaterdag 25 maart en zondag 26 maart verreden bij Stal de Eik. De uitslagen vind je hier:

(meer…)

Startlijst derde wedstrijd wintercompetitie

Aankomend weekend is de derde wedstrijd van de wintercompetitie. Vergeet niet je paspoort in te leveren als je dit nog niet hebt gedaan. Een aantal van jullie moet ook een theorie examen doen om je diploma te halen, dit staat dan achter je naam.
Dit is een voorlopige startlijst, houdt daarom de website deze week goed in de gaten.
We wensen iedereen weer heel veel plezier en succes!

(meer…)

Uitslag tweede wedstrijd wintercompetitie

De tweede wedstrijd van de wintercompetitie 2023 werd zaterdag 18 februari en zondag 19 februari verreden bij Stal de Eik. De uitslagen vind je hier:

(meer…)

Startlijst tweede wintercompetitie

Aankomend weekend is de tweede wedstrijd van de wintercompetitie. Vergeet niet je paspoort in te leveren als je dit nog niet hebt gedaan. Een aantal van jullie moet ook een theorie examen doen om je diploma te halen, dit staat dan achter je naam. Het theorie examen mag ook de volgende keer worden gedaan als je wat meer tijd nodig hebt om te leren.
We wensen iedereen weer heel veel plezier en succes!

(meer…)

Uitslag eerste wedstrijd wintercompetitie

Zaterdag 21 januari en zondag 22 januari werd de eerste wedstrijd in de wintercompetitie verreden. De uitslagen vind je hier:

(meer…)

Nieuwe website

Zoals u ziet is er een nieuwe Stal de Eik website. We zijn momenteel druk bezig de nieuwe website te voorzien van alle informatie zoals die ook op de oude website stond. Mogelijk kunnen er een aantal onderdelen (nog) niet goed functioneren. We vragen u hiervoor om uw begrip.

Tarief wijziging per 2023

In verband met de zeer sterk gestegen kosten van hooi, brokken, krullen en onderhoud, zijn ook wij helaas genoodzaakt onze tarieven per 1 januari 2023 te verhogen. De nieuwe tarieven kun je hier vinden.