Amber

In dienst sinds: 2015

Mijn naam is Amber, ik ben de kleinste van het stel. Maar onderschat mij niet, ik denk dat ik het hardste kan galopperen van iedereen hier op stal! Ik ben hier gekomen als pensionpony, toen mijn baasje toch niet meer zoveel tijd had mocht ik hier blijven wonen en mee helpen met de manege lessen en dat vind ik hardstikke leuk. Ik ben dol op springen en buitenritten, maar een goeie poetsbeurt met de nodige knuffels vind ik ook erg gezellig!

Arie

In dienst sinds: zomer van 2023

Hoi, mijn naam is Arie. Ik ben er sinds de ponykampen van 2023 om mijn collega's wat te ondersteunen in de drukke ponykamp weken. Ik was eigenlijk uitgeleend door mijn vorige mens. Maar de mensen hier vonden mij zo leuk dat ze mij eigenlijk niet meer wilden laten gaan. Daarom mag ik nu ook tussen de medewerkers staan.

Bobby

In dienst sinds: 2015

Mijn naam is Bobby. Vroeger heb ik heel hoog in de dressuur gelopen, maar springen kan ik ook super goed. Ik vind het heel leuk om op buitenrit te gaan. Dan ben ik eigenlijk ook altijd heel braaf. Ik kan heel fanatiek worden als je mij een beetje aanmoedigt, maar als je niks van mij vraagt dan zal ik ook geen pas teveel zetten. Ik vind het heel gezellig om te knuffelen en om gepoetst te worden. 

Calimero

In dienst sinds: 2014

Ik ben Calimero en ga voor de titel 'meest ondeugende pony van de Eik'. Met mijn dikke zwarte manen en volle staart houd ik wel van een lolletje. Ik ben één van de jongere pony's en haal graag wat kattenkwaad uit. In de omgang ben ik heel rustig en kijk nergens van op (behalve voor eten natuurlijk). Het allerleukste werk vind ik voltigeren. Daarnaast kan ik net als mijn oudere collega Okkie voor de kar lopen. Dat vind ik ook echt ontzettend leuk om te doen!

Coen

In dienst sinds: 2017

Mijn naam is Coen, sinds 2017 werk ik hier bij Stal de Eik. Met mij kun je alle kanten op, ik ben namelijk heel goed in alles! Toch vind ik springen wel het allerleukste. Ik kan met iedereen door een deur, of jou nou voor het eerst komt paardrijden of al een aantal jaar ervaring hebt ik maak het voor iedereen leuk!

Connor

In dienst sinds: 18 september 2023

Mijn naam is Connor. Ik ben van Ierse afkomst. Ik heb een hele tijd in Ierland gewoond voordat ik naar Nederland kwam. Daar heb ik meegedaan aan jachten. Toen ik in Nederland kwam ben ik op een manege gaan werken en daar had ik het prima naar mijn zin. Ik ben nu in Holten omdat de manege waar ik vandaan kwam door allerlei verdrietige omstandigheden moest stoppen. En ik moet zeggen; het bevalt hier ook uitstekend.

Dame Blanche

In dienst sinds: 2020

Mijn naam is Dame Blanche. Ik word heel blij als je met mij gaat springen of een buitenrit gaat maken, maar ook dressuur vind ik leuk. Toch ben ik ook erg blij als ik even vrij ben en lekker buiten mag spelen in de paddock en van de zon kan genieten.

Sil

In dienst sinds:

Ik ben Sil. Ik heb een heel bijzondere kleur, namelijk roan. Al een aantal jaren loop ik met veel plezier mee in de manegelessen nadat mijn mens niet meer zoveel tijd voor mij had. Doordat ik een draver ben vind ik de galop erg moeilijk en snap dan niet zo goed waar ik mijn benen neer moet zetten. Inmiddels ben ik volledig opgenomen in het team van medewerkers en vind ik het heerlijk werkjes te mogen doen. Ik vind het trouwens heel fijn om bij mijn schoft gekriebeld te worden, dan ga ik ook gerust lekker terug kriebelen.

Okkie

In dienst sinds: 1998

Ik ben Okkie, en mij herken je gemakkelijk tussen dit harige gezelschap. Ik ben namelijk de enigste haflinger op de manege. Met mijn lange blonde lokken mag ik graag geintjes uithalen en probeer ik bij iedereen uit te zoeken wanneer ik kan stoppen met mijn werkje, maar als je duidelijk tegen mij bent doe ik ook alles voor je.

Snow

In dienst sinds: 2021

Ik ben Snow, op de foto ben ik mooi wit maar als je op de manege komt zal je mij vaker zien met bruine vlekken. Ik heb vroeger in een kudde gewoont ergens hier ver vandaan, en daar viel ik veel te veel op tussen al het gezelschap dus mag ik mij graag een beetje vies maken. Ik ben een kleine deugniet, soms loop ik netjes mijn rondje en soms vind ik het leuk om mijn ruiters even uit te dagen.

Tarius

In dienst sinds: 2018

Als je een groot bruin paard ziet met een brede, witte bles dan ben ik dat. Ik ben dol op springen en buitenritten al moet je mij wel goed overtuigen om echt aan het werk te gaan. Ik vind het namelijk belangrijk dat de ruiter die op mij zit net zo hard moet werken als ik!

Toet

In dienst sinds: 2010

Mijn naam is Toet, vroeger heette ik Misty, maar omdat we hier al heel lang een Misty hadden was dat niet handig. Ze hoorden hier dat ik ook wel 'Toet' werd genoemd, dus werd mijn koosnaam mijn echte naam! Ik woonde eerst aan de andere kant van het land, in de buurt van de zee. Mijn eigenaresse had geen tijd meer voor mij en daarom woon ik nu bij Stal de Eik.

Vallery

In dienst sinds: 2019

Hallo, mijn naam is Vallery maar veel mensen noemen mij hier ook Vallie, ik denk dat dit wat makkelijker is. Bij mijn vorige baasje heb ik hoog in de dressuur gelopen dus ik weet wel hoe er gewerkt moet worden, toch moet je mij wel een beetje aansporen om deze workout te volbrengen. Vergeet mij niet een knuffel te geven voor of na het rijden, dat vind ik erg fijn!